Nieuw: de Kust Specialist!

Geplaatst op woensdag 20 november 2013


De Holland Specialist blijft zich uitbreiden! In 2008 zijn we begonnen in Garderen, met de Veluwe Specialist. Dat is een groot succes geworden; inmiddels zijn er drie vestigingen en is de Veluwe Specialist een begrip voor de toerist in Nederland.

Dat succes breiden we uit over de rest van Nederland! Maanden geleden werd de Wadden Specialist geïntroduceerd, daarna de Zeeland Specialist en sinds kort is er dus ook de Kust Specialist. Vier grote, bijzondere, toeristische gebieden die veel unieks te bieden hebben voor de toerist in Nederland!

De Kust Specialist bevindt zich in de omgeving van IJmuiden, Noordwijk, Scheveningen en Zandvoort. Daar beleeft u unieke activiteiten, in het prachtige kustgebied van Nederland. Zo ontdekt u de kustlijn per Vespa scooter of mountainbike en ervaart u de kracht van de zee met brandingkanoën , brandingraften of surfen. Een unieke beleving aan de kust!

Kijk voor meer informatie én alle bijzondere activiteiten op KustSpecialist.nl. Bezoek daarnaast ook eens de Veluwe Specialist, Wadden Specialist of Zeeland Specialist. We zien u graag op één van deze unieke, toeristische plekken in Nederland!

Delen via: